Hatay Büyükşehir TV
Reklam

ALTINÖZÜ İÇİN AYRIMSIZ HİZMET ZAMANI

ALTINÖZÜ İÇİN AYRIMSIZ HİZMET ZAMANI
Bu haber 23 Mayıs 2024 - 17:57 'de eklendi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Altınözü için ayırmadan, ayrışmadan tüm mahallelere eşit hizmet yapacaklarını belirtti.

Altınözü’nün temel taşlarından olan muhtarlar ve kurum amirleri ile bir araya gelen Başkan Öntürk’e Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı da eşlik etti. Muhtarların isteklerini dinleyen heyet, yeni dönemde işbirliği içerisinde tüm sorunların üstesinden geleceklerini belirttiler.

SARI: ALTINÖZÜ İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı gerçekleşen toplantıyla ilgili açıklamasında; “Ayırmadan ayrışmadan Altınözü’müz için canla başla çalışacağız… Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Öntürk, Kaymakamımız Sayın Mehmet Sert, İl Başkanımız Sayın Dr. Mustafa Erdoğan, İl kadın-Gençlik Kolları Başkanlarımız, kurum amirlerimiz, STK Başkanlarımız ve muhtarlarımızla istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldik. 10 yıldır hizmetlerimiz ile her geçen gün gelişen ve değişen Altınözü’müze daha kapsamlı hizmetler verebilmek adına ilçemizde muhtarlarımızdan en tepede Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımıza kadar şimdiye dek görülmemiş bir gönül birlikteliğini sağlayacağız. Toplantımıza katılım gösteren herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA