Hatay Büyükşehir TV
Reklam

ÖNTÜRK TALİMAT VERDİ ASRİ MEZARLIK AYDINLIĞA KAVUŞTU

ÖNTÜRK TALİMAT VERDİ ASRİ MEZARLIK AYDINLIĞA KAVUŞTU
Bu haber 14 Haziran 2024 - 16:53 'de eklendi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün talimatlarıyla Antakya’da buluna asri mezarlığın aydınlatma lambalarının bakımı tamamlandı.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Mezarlıklar müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar Kurban Bayramı öncesinde tamamlandı. Kent genelinde bulunan yüzlerce mezarlığı tepeden tırnağa bakıma alarak Kurban Bayramı öncesinde ziyaretlere hazır hale getiren ekipler, Kentin en çok ziyaret edilen mekanlarından olan Asri Mezarlıkta yanmayan ışıkları bakıma aldı. Aydınlatma lambalarının değiştirildiği, elektrik aksamının yenilendiği asri mezarlık geceleri de aydınlık hale getirildi.

HATAY TOPYEKUN AYDINLIĞA KAVUŞACAK

Hatay’ı ayağa kaldırırken hiçbir alanın geri kalmaması için ekiplere talimatını veren Başkan Öntürk’ün mezarlıklarla ilgili vatandaşlara verdiği söz de Kurban Bayramı öncesinde hayata geçirildi. Yapamayacağımız şeyin sözünü vermeyiz diyerek mezarlıkların bayrama yetişeceği sözünü veren Başkan Öntürk’ün ve ekiplerin çalışmaları vatandaşları memnun etti.

Başkan Öntürk’e ve emeği geçen mezarlıklar müdürlüğüne bağlı tüm ekiplere teşekkür eden vatandaşlar, mezarlık ziyaretlerini temiz ve aydınlık ortamda gerçekleştirebileceklerini belirttiler.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA