Hatay Büyükşehir TV
Reklam

HİKMET OTUZBİR HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

HİKMET OTUZBİR HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE BİRARAYA GELDİ
Bu haber 02 Ekim 2019 - 21:24 'de eklendi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hikmet Otuzbir, Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleri ile bir araya gelen Hikmet Otuzbir burada Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali Yurdakul ve yaşlılar ile bir araya geldi.

Hoş sohbet ortamında geçen ziyarette huzurevi sakinleri, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hikmet Otuzbir’i karşılarında görünce, sevinçlerini gizleyemediler. Ziyaretten dolayı çok sevindiklerini ve mutlu olduklarını belirten huzurevi sakinleri, Gazeteci Hikmet Otuzbir ile uzun süre sohbet ettiler. Taleplerini dile getiren yaşlılar, öncelikle Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali Yurdakul’dan çok memnun olduklarını özel ilgi ve alaka gösterdiğini söylediler. Ancak taleplerini Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hikmet Otuzbir aracılığı ile iletmek isteyen huzurevi sakinleri namazlarını kılabilmek için Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bir imam olmadığını ve bunun sıkıntısını yaşadıklarını belirtiler. Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne imam istediklerini söyleyen yaşlılar, huzurevi girişinde içeride bulunan yaklaşık 700 metre yolun bozuk olduğunu ve bu yolun asfaltlanmasını istediler. Zaman zaman tatile gitmek istediklerini ve bu konuda devlet büyüklerinden destek beklediklerini söyleyen huzurevi sakinleri bu taleplerinin yerine getirilmesini istediler.

Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali Yurdakul çeşitli farklı faaliyetler ile huzurevi sakinlerinin rahat bir ortam yaşamlarını sürdürebilmeleri için çabalarken, yaşlıların zamanlarını olumlu anlamda değerlendirmeleri için yapabilecekleri çeşitli etkinlikler ve kurslar açılacağı da öğrenildi.

Ayrıca Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hikmet Otuzbir ve huzurevi sakinleri, böylesine güzel bir ortamı kendilerine sağladıkları için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Sandıkçı’ya da teşekkür etti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA