Hatay Büyükşehir TV
Reklam

“Yayman: HBB hastane yolunu yapmadı”

“Yayman: HBB hastane yolunu yapmadı”
Bu haber 19 Ocak 2022 - 9:31 'de eklendi.

AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

Samandağ Hastanesi yolunun yapımının HBB sorumluluğunda olan yolun yapılmadığını belirten Yayman, Hatay halkının cezalandırıldığını belirterek, konuyu kamuoyunun takdirine bıraktığını belirtti.

TAKDİR HATAY HALKININDIR

Vekil Yayman açıklamasında; “Arkamda Samandağ Devlet Hastanesi var. 140 etaplık bu hastane Hatay’ın en güzel hastanelerinden bir tanesi. Bu yolun yapımında katkılarından dolayı başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sağlık Bakanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Muhteşem bir hastane yapıldı. Ancak yolu yok. Bu yol Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmalıydı. Ancak görüldüğü üzere 372 metrelik bir yoldan bahsediyoruz. EXPO’ya 1 Milyar TL harcayan HBB yönetimi bu yolu yapmayarak Samandağ halkını cezalandırıyor, Hatay halkını cezalandırıyor. Böyle gösterişli şovlarla EXPO’dan bahsedenler hastane yolunu dahi yapmamaktadırlar. Peki Samandağ halkı hastalarını buraya helikopterle mi, yoksa uçakla mı, ya da amuda kalkarak mı getirecek. Böyle bir yönetim anlayışı olamaz. Ben bu durumu Hatay halkının takdirine bırakıyorum” ifadelerine yer verdi.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA